среда, 2 ноября 2016 г.

Мистецтво "Канзаши" - нове рукоділля.



02.11.2016 року на базі КЗ «Вячеславська ЗОШ І-Ш ст.» з метою підвищення професійної компетентності вчителів трудового навчання, надання методичної допомоги при проведенні сучасного уроку, ознайомлення із сучасними та традиційними підходами до забезпечення сприятливих умов для розвитку особистості відбувся семінар "Розвиток творчих здібностей та естетичної культури на уроках трудового навчання".
На семінарі методистом було надано рекомендації щодо організації та проведення шкільного та районного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання. Практична частина семінару була представлена майстер-класом, проведеним вчителем трудового навчання Бабак Тетяною Володимирівною, під час якого педагоги освоїли нову техніку «Канзаши».
 «Канзаши» - квіткові прикраси: шпильки, палички й гребені з шовковими квітами. Вони створюються майстрами з квадратів шовку технікою, відомою як tsumami (складання). Кожен квадрат тканини, згорнутий за допомогою щипців, перетворюється в одну пелюстку квітки. Вони приєднуються до основи, щоб створити цілі квіти, або збираються за допомогою шовкової нитки, щоб вийшла послідовність кольорів.
 Педагогічні працівники отримали методичні рекомендації щодо використання нетрадиційних форм навчання на уроці, застосування нових технік під час викладання уроків з трудового навчання. Учасники семінару вдосконалили свої вміння та навички при роботі над квітковим панно.
Висловлюємо подяку організаторам, адміністрації навчального закладу, учасникам семінару за якісне проведення та участь у семінарі.



Комментариев нет:

Отправить комментарий